Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Changed the way you kiss(ed) me

olyan jó napom van :D
tökjó h nem kell egy bloghoz bevezetést tárgyalást befejezést írni, kezdhetem a közepén is :P

első óra kémia, ódejó.......de kiderült h az egyik legjobb dogát írtam múlt órán a csoportból :D:D na ez megalapozta a napomat :D erre rá még meg is értettem amit vettünk órán :P
utána matekon is remekeltem, hohóóó :D utána angol, dogám 5ös lett, wow, irodalom, unalooooom, aztán egy marhajó szünet, végigröhögtem az egészet olyan jól esett :D majd fizikáról röpke 20 perccel előbb léptünk le. elkéredzkedtünk, de a tanár észre se vette mikor kimentünk :D:D úgy szeretem :D
meg volt fincsifincsi mézeskalácsom is mmmm :P
és most mikor ideültem face elé, láttam, h válaszoltak egy olyan levelemre, amit már rég el is felejtettem :D az emberek olyan aranyosan tudnak lenni néha ^^
tiszta jó a hangulatom, most vagy a Mikulás teszi velem, vagy a mézeskalács, de mindenesetre happy time :D

és ha már happy time, akkor happy zene :D
http://www.youtube.com/watch?v=1I7Ma3yGEjk

0 Tovább

La ritmo vuelta

emberek nekem varázserőm vaaaaan :D:D:D jaj mi történt.

ma rájöttem, h nálam nem működik az olyan, hha vmit nagyon akarok, akk nem lesz meg, és ha elengedem, akk azonnal. én addig tudok érvényesülni, amíg nagyon akarok vmit :D szinte sugárzom magamból kifelé h na.
ez most csak töltelék volt, nem ez a lényeg :D
azt is észrevettem mostanság, h mintha telepatizálnék(vagy hogy) az emberekkel, mert ha mondjuk arra gondolok a buszon h ez a nő majd a következőnél száll le, akk ő ott is száll le. és nem azért gondolok erre, mert már felállt és megnyomta a jelzőt, vagy mert msot mondta a pasijának h szálljunk le, meg semmi, csak néz ki az ablakon, és én megmondom h leszáll :D meg hasonlók, ha arra gondolok h de jó lenne ha most a másik random elmosolyodna, akk elmosolyodik. jó ezek nem túl hihető példák, de ezt lessétek:
vmelyik este zumbáról már hazajőve azon gondolkodtam, h mekkora buli lenne ha a Goldance (ide járok) rendezne egy partyt, de olyan mauz félét (szóval olyan discos szórakozóshelyes dolgot). kiszíneztem, elképzeltem, ilyesmik, ez volt kb hétfőn.
Felmentem facere, hát látom: lesz Tequila party! ami azt jelenti, h táncbemutatók, majd utána egy buliiiii, méghozzá elvileg ilyen mauzféle... hát azóta ezen röhögök :D:D
asziszem elkezdek pozitív dolgokat kisugározni, hha már működik, akk legyen vmi haszna is :D készüljetek, 2012 dec. 21re tökélyre fejlesztem a tudományom és MEGVÁLTOZIK A VILÁG.
most ez feldobott :D
mondjuk nem biztos h elmegyek.

jövhéten nem lesz bioszfakt juhúú és 4es (!) lett a matek dogám fckyeaaaaaa ;P meg egy kisötöst is kaptam :P és Robin terhes O.o (így jártam anyátokkal) HÁHÁ nincs több spoiler ;)

0 Tovább

Rudolph the red-nosed reindeer

rudolph the red nosed reindeer had a very shiny nooooose, and if you ever saw hiiim, you would even say it gloooooows.... köszönet a dalért Kontúrnak és a dalos karácsony előtti angolóráknak :D noha még nem tartunk ott, és nem tudom, hogy idén lesz-e ilyen, de az eddigiek megtették a hatását :D
mondjon bárki bármit, én szeretem h már október végén beindul a karácsonyi készülődés, a vásárolgatás, nézelődés, odafigyelés a másikra legalább ebben sz időben h mégis mit szeretne, a jingle bells minden áruházban, a feldíszített rozsaszín műfenyők... nekem tetszik :D hát még az milyen jó mikor tudom h lesz elég pénzem idén mindenkinek az ajándékára :D:D aztán kiderül h mégse... vagy h már vettem neki vmit, de látok még ezer, jobbnál jobb dolgot neki. na az bosszantó.

majdnem annyira bosszantó, mint amikor lerobban reggel a busz. oké, oké. de vagy megvárom a következőt, amiben úgy állnak az emberek h itt-ott néhány kéz vagy láb kilóg az ajtó alatt, ablakon, vagy sétálok. az még nem problem, h sétálok, de télikabátba belemelegszem, és foltos lesz a háta a pólónak. brr....borzalmas. legközelebb sétálni fogok, de csak egy megállót, és visszafelé, h a leállt és fagyoskodó tömeg előtt szálljak fel a buszra és kiröhöghessem őket HÁHÁ :D aztán majd nem fogok kiférni az ajtón a sok embertől amikor le akarok szállni. fúj régi 30as buszok.

elmentem ma Kingának venni sznapjára ajándékot, de ehelyett Bettivel vettünk egy tööökjó hajgumit, szóval ma este nem mosok hajat >:D viszont a korábbi zumbára megyek, amihez már el kellett volna kezdeni készülődni, és azt jobban szeretem, mint a nitrátionokról való fogalmazás megírását, úgyh páááá ^^

0 Tovább

The lion sleeps tonight

sokkal könnyebb úgy megírni, h tudom h nem szedi be, így elég ha az érettségi megoldókulcsában megadott és a facebookra bemásolt infókat mondatokba pakolgatom. nem kell bevezetést meg befejezést írni, nem kell hosszú mondatokat kreálni meg mindenféle pluszinfót beleírni csak h meglegyen egy oldal, és még így h leírom még meg is tanulom félig :D ódejó

nah megjelenítem a fantasztikus(an nehezen íródott) fogalmazásom :D

A nitrátionban egy nitrogén kapcsolódik három oxigénnel egyszeres negatív töltéssel, tehát a képlete NO3-. A talajban képződik, ammóniából, nitrifikáló baktériumok segítségével. Ezek a baktériumok autotróf, illetve kemotróf élőlények.
A hajtásos növények aktív transzporttal veszik fel a nitrátiont a gyökerükön keresztül, ami a szállítószövetek farészében szállítódik tovább. Fehérjeszintézishez elengedhetetlen anyag.
A denitrifikáló baktériumok nitrogénné alakítják át, így csökkentik a mennyiségét a talajban, amit műtrágyázással lehet ellensúlyozni.

0 Tovább

Oye

najó mostmár tényleg elkezdem a bioszt...

0 Tovább

Omnis habet sua dona dies :)

blogavatar

Ami csak eszembe jut és úgy érzem h meg kell osztanom a nagyközönséggel - ha már a face-s környezetemet nem akarom tovább fárasztani ;)

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek