emberek nekem varázserőm vaaaaan :D:D:D jaj mi történt.

ma rájöttem, h nálam nem működik az olyan, hha vmit nagyon akarok, akk nem lesz meg, és ha elengedem, akk azonnal. én addig tudok érvényesülni, amíg nagyon akarok vmit :D szinte sugárzom magamból kifelé h na.
ez most csak töltelék volt, nem ez a lényeg :D
azt is észrevettem mostanság, h mintha telepatizálnék(vagy hogy) az emberekkel, mert ha mondjuk arra gondolok a buszon h ez a nő majd a következőnél száll le, akk ő ott is száll le. és nem azért gondolok erre, mert már felállt és megnyomta a jelzőt, vagy mert msot mondta a pasijának h szálljunk le, meg semmi, csak néz ki az ablakon, és én megmondom h leszáll :D meg hasonlók, ha arra gondolok h de jó lenne ha most a másik random elmosolyodna, akk elmosolyodik. jó ezek nem túl hihető példák, de ezt lessétek:
vmelyik este zumbáról már hazajőve azon gondolkodtam, h mekkora buli lenne ha a Goldance (ide járok) rendezne egy partyt, de olyan mauz félét (szóval olyan discos szórakozóshelyes dolgot). kiszíneztem, elképzeltem, ilyesmik, ez volt kb hétfőn.
Felmentem facere, hát látom: lesz Tequila party! ami azt jelenti, h táncbemutatók, majd utána egy buliiiii, méghozzá elvileg ilyen mauzféle... hát azóta ezen röhögök :D:D
asziszem elkezdek pozitív dolgokat kisugározni, hha már működik, akk legyen vmi haszna is :D készüljetek, 2012 dec. 21re tökélyre fejlesztem a tudományom és MEGVÁLTOZIK A VILÁG.
most ez feldobott :D
mondjuk nem biztos h elmegyek.

jövhéten nem lesz bioszfakt juhúú és 4es (!) lett a matek dogám fckyeaaaaaa ;P meg egy kisötöst is kaptam :P és Robin terhes O.o (így jártam anyátokkal) HÁHÁ nincs több spoiler ;)