húúú mennyi mindenről kell írnom...csinálok is egy tartalomjegyzéket:
1) szilveszter, elméletem
2) cukorbetegség
3) angol

1) szilveszter, elméletem
az eredeti terv az volt, h foglalunk asztalt vmelyik kocsmába, és mi 4en buliiiii ;). aztán ketten nekiálltak szenvedni(lsd. elméletem), és mivel ehhez nem volt kedvük, így változott a dolog, lementünk volna a Megállóba kicsit, aztán fel Éviékhez afterozni meg eszegetni meg beszélgetni.
felmentünk Éviékhez, beszélgettünk, lementünk vettünk két liter bort meg Trombit, összekevertük, alapoztunk, aztán úgy döntöttünk h veszünk még kettőt, mert ez túl gyorsan elfogyott, és valahogy a Blahára kerültünk. mármint nem valahogy, hanem Évi beszélt vkivel aki mondta h ottvannak és mennek vmi kocsmába és menjünk mi is, és mentünk, de azok nem mentek kocsmába, úgyh a téren iszogattunk meg dumáltunk, és mivel WCre kellett mennünk, így kerestünk egy még nyitva lévő helyet, ami történetesen egy kocsma volt, ráadásul egy kibaszott jó hely, úgyh ottragadtunk egész este, kb 4kor jöttünk csak el.
a problem a következő volt: felmentünk a táncos részre, ahhol ketten azonnal leültek és depiztek, harmadik spanolt, az én spanom meg eltűnt, úgyh éjféltől 4ig jöttem mentem és NEM TÁNCOLTAM. nemtudom, kinek mi az értékrendje, de én táncolni akarok. olyan eszméletlen jó számok voltak, h...h...ááh... mauzba sem azért járok, h spanoljak, hanem h táncoljak, de egyedül meg....hát...még ahhoz nem vagyok elég bátor :D
elméletem? mondom is.
ugye ez a nem akarok szerelmes lenni dolog. (az a baj h annyit foglalkozom ezzel h kezdek magam számára is hiteltelenné válni és mintha csak magamnak akarnám bizonygatni és meggyőzni az agyamat :D) MEGINT volt lehetőségem rájönni, h miért is ez az elméletem. megint volt aki megmutatta h milyen hálásnak kéne lennem a fentieknek h nem szenvedek jobbra-balra.
elhiszem h rossz......és h nem tudok rajta segíteni....de enyhíteni lehet, ha az ember hajlandó ezt hagyni, és nem pedig eldönti magában h ő márpedig szarul van. VAGY ha nem issza magát zombira.
ha valaha is így fogok szenvedni, kiváncsi vagyok h visszakapom-e ezt a bánásmódot a sorstól meg a barátaimtól :D sztem hálás leszek h megértenek és hagynak belesüllyedni a.....mindegy. inkább....mindegy.

2) cukorbetegség 
arcom megint/még mindig úgy szar ah van, olyan értelemben h úgy néz ki, mintha milliónyi icipici pattanást elkapartam volna és ottmaradt a helye és még piros is. pedig sose kapargattam, sose nyomkodtam őket.
kaptam egy tippet, h ez inzulintúltermelés miatt van, és a paleolit diéta az jó erre. elkezdtem keresgetni, utánanézegetni a neten, és eléggé megijedtem.
ugye a szervezet inzulinnal bontja le a cukrokat. és ha túl sok cukrot viszünk be, akk sok inzulin termelődik. majd egyszercsak a hasnyálmirigy elfárad, és nem termel, vagy nem eleget, olyankor lesz az ember cukorbeteg. veszélyeztetebbek a túlsúlyosak.
natehát: mivel minden diéta hosszútávon káros, ha egyoldalú, így a tervem az, h heti 5 napban teljesen, szigorúan betartom, 2ben pedig ugyanúgy betartom, csak picit lazábban. olyankor fogok csipegetni olyasmit, ami ahhoz kell h ne ájuljak el zumbán.

3) angol
a szóbeli tételek csak az érettségihez kellenek majd, viszont az osztvizsgának van egy szóbeli része is, ami nem vészes, csak tudni kell a könyvben lévő szavakat. úgyh ki kéen írnom a szavakat. de újév van.
viszont ha most nem halogatom, akk egész évben szorgalmas leszek és nem leszek lemaradva. :}
nem tudom nem tudom.