ez egyszerűen ELKÉPESZTŐ.
mennyi ember van oda a szerelemért...nem a szerelemtől, mert annak örülök, szeretem ha az ember szerelmes, akkor olyan aranyosak és kedvesek és bolondosak :) szeretek örülni másnak :):)
de az, h mennyire mindenki szerelmes AKAR lenni, az hihetetlen. még azt se bánom, ha vki szerelemtől szenved, mert akkor meg szegénykém :(
de az megdöbbentő, hogy mennyien vágyakoznak a szerelemre.
(az a legjobb, ha vágynak rá, megjön, aztán meg szenvednek tőle és azt kívánják h bárcsak ne lennének szerelmesek)

én is pontosan tudom, h azért írok ilyeneket, mert még nem voltam szerelmes sose, és ha majd egyszer az leszek, akkor utána én is mindig azt fogom majd hajkurászni és egyedül és magányosnak fogom magam érezni, stb. és majd amikor szerelmes leszek, nem fogom érteni, h h gondolhattam eddig másképp, hogy voltam képes ezeket a sorokat egyáltalán kigondolni, nemhogy leírni, és milyen egy hülye voltam.
de hogy őszinte legyek, én egyáltalán nem bánom h nem vagyok szerelmes. (azt, h még nem voltam, nem tudom h bánnom kéne-e, majd meglátom)
sőt, nem hogy nem bánom, de egy picit még örülök is neki.
nyáron kezdődött, addig váltogattam a "szerelmes akarok lenni, pasit akarok" és a "nem akarok szerelmes lenni, közben titokban remélem h pont ezért leszek az" nézőpontjaimat. aztán hirtelen mindenki a környezetemben szerelmes lett, és nekem kezdték el mesélni a rossz dolgokat belőle. persze, a jókat is, de a jót nem mesélni kell hanem megélni, így azokból kevesebbet hallottam.
és rájöttem (józan ésszel), hogy tele van fájdalommal. nem tudom megítélni, hogy mennyire valósak ezek a szenvedések, vagy mennyire nem, de akik mesélték, azok valósnak élték meg, úgyh elhiszem nekik.
és ekkor gondoltam arra h talán nem is olyan jó buli. később beleolvastam egy ismerősöm blogjába, ő is épp szerlmes volt és írta h a másik ezt nem veszi észre, hogy nem meri neki bevallani mert ő biztos nem szereti őt, stb. az volt a baj, h elég érzékletesen írt, szóval még inkább erősödött bennem a vélemény, hogy ajaj.

én eskü elhiszem, h a szerelem a legszebb érzés a világon, és már csak azért is megéri élni. de ahogy hallom, egyben az a legrosszabb is.
majd egyszer leszek szerelmes. de THANK GOD IM NOT IN LOVE NOW
........let's enjoy life ;)